Privatlivspolitik

PRIVATPOLITIK

Ikrafttrædelsesdato: 2022-11-01

1. Introduktion

Velkommen til shaargoltd.

shaargoltd ("os", "vi" eller "vores") driver truehandy.com (i det følgende benævnt "Service").

Vores privatlivspolitik regulerer dit besøg på truehandy.comog forklarer, hvordan vi indsamler, beskytter og videregiver oplysninger, der stammer fra din brug af vores tjeneste.

Vi bruger dine data til at levere og forbedre tjenesten. Ved at bruge tjenesten accepterer du indsamling og brug af oplysninger i overensstemmelse med denne politik. Medmindre andet er defineret i denne fortrolighedspolitik, har de udtryk, der bruges i denne fortrolighedspolitik, samme betydning som i vores vilkår og betingelser.

Vores vilkår og betingelser ("Vilkår") regulerer al brug af vores service og udgør sammen med fortrolighedspolitikken din aftale med os ("aftale").

2. Definitioner

SERVICE betyder hjemmesiden truehandy.com, der drives af shaargoltd.

PERSONLIGE DATA betyder data om en levende person, som kan identificeres ud fra disse data (eller ud fra disse og andre oplysninger, som vi enten er i besiddelse af eller sandsynligvis vil komme i besiddelse af).

BRUGSDATA er data, der indsamles automatisk, enten genereret ved brug af tjenesten eller fra selve tjenestens infrastruktur (f.eks. varigheden af et sidebesøg).

COOKIES er små filer, der gemmes på din enhed (computer eller mobil enhed).

DATAANSVARLIG betyder en fysisk eller juridisk person, der (enten alene eller i fællesskab eller sammen med andre personer) bestemmer, til hvilke formål og på hvilken måde personoplysninger behandles eller skal behandles. I forbindelse med denne privatlivspolitik er vi dataansvarlige for dine data.

DATABEHANDLERE (ELLER TJENESTEUDBYDERE) betyder enhver fysisk eller juridisk person, der behandler dataene på vegne af den dataansvarlige. Vi kan bruge tjenester fra forskellige tjenesteudbydere for at behandle dine data mere effektivt.

DATA SUBJECT er enhver levende person, der er genstand for persondata.

BRUGEREN er den person, der bruger vores tjeneste. Brugeren svarer til den registrerede, som er genstand for personoplysninger.

3. Indsamling og brug af oplysninger

Vi indsamler flere forskellige typer oplysninger til forskellige formål for at levere og forbedre vores service til dig.

4. Typer af indsamlede data

Personlige data

Når du bruger vores tjeneste, kan vi bede dig om at give os visse personligt identificerbare oplysninger, der kan bruges til at kontakte eller identificere dig ("Personlige data"). Personligt identificerbare oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til:

0.1. E-mail-adresse

0.2. Fornavn og efternavn

0.3. Telefon nummer

0.4. Adresse, Land, Stat, Provins, Postnummer, By

0.5. Cookies og brugsdata

Vi kan bruge dine persondata til at kontakte dig med nyhedsbreve, markedsførings- eller reklamemateriale og andre oplysninger, der kan være af interesse for dig. Du kan fravælge at modtage en eller flere af disse meddelelser fra os ved at følge afmeldingslinket.

Brugsdata

Vi kan også indsamle oplysninger, som din browser sender, når du besøger vores tjeneste, eller når du får adgang til tjenesten med eller via en hvilken som helst enhed ("Brugsdata").

Disse brugsdata kan omfatte oplysninger som din computers internetprotokoladresse (f.eks. IP-adresse), browsertype, browserversion, de sider i vores tjeneste, som du besøger, tidspunktet og datoen for dit besøg, den tid, der bruges på disse sider, unikke enhedsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Når du tilgår tjenesten med en enhed, kan disse brugsdata omfatte oplysninger såsom den type enhed, du bruger, din enheds unikke ID, IP-adressen på din enhed, din enheds operativsystem, den type internetbrowser, du bruger, unikke enhedsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Data om placering

Vi kan bruge og gemme oplysninger om din placering, hvis du giver os tilladelse til det ("Placeringsdata"). Vi bruger disse data til at levere funktioner i vores tjeneste, til at forbedre og tilpasse vores tjeneste.

Du kan til enhver tid aktivere eller deaktivere placeringstjenester, når du bruger vores tjeneste, ved hjælp af din enheds indstillinger.

Sporing af cookie-data

Vi bruger cookies og lignende sporingsteknologier til at spore aktiviteten på vores tjeneste, og vi opbevarer visse oplysninger.

Cookies er filer med en lille mængde data, som kan indeholde en anonym unik identifikator. Cookies sendes til din browser fra en hjemmeside og gemmes på din enhed. Vi bruger også andre sporingsteknologier som f.eks. beacons, tags og scripts til at indsamle og spore oplysninger og til at forbedre og analysere vores service.

Du kan indstille din browser til at afvise alle cookies eller til at angive, når der sendes en cookie. Men hvis du ikke accepterer cookies, kan du muligvis ikke bruge nogle dele af vores service.

Eksempler på cookies, vi bruger:

0.1. Session-cookies: Vi bruger sessionscookies til at drive vores tjeneste.

0.2. Præference-cookies: Vi bruger præference-cookies til at huske dine præferencer og forskellige indstillinger.

0.3. Sikkerhedscookies: Vi bruger sikkerhedscookies til sikkerhedsformål.

0.4. Cookies til annoncering: Reklamecookies bruges til at vise dig reklamer, der kan være relevante for dig og dine interesser.

Andre data

Når du bruger vores tjeneste, kan vi også indsamle følgende oplysninger: køn, alder, fødselsdato, fødested, pasoplysninger, statsborgerskab, registrering på bopæl og faktisk adresse, telefonnummer (arbejde, mobil), oplysninger om dokumenter om uddannelse, kvalifikation, professionel træning, ansættelsesaftaler, NDA-aftaler, oplysninger om bonusser og kompensation, oplysninger om civilstand, familiemedlemmer, socialsikringsnummer (eller andet skatteyderidentifikationsnummer), kontorets beliggenhed og andre data.

5. Brug af data

shaargoltd bruger de indsamlede data til forskellige formål:

0.1. til at levere og vedligeholde vores tjeneste;

0.2. at underrette dig om ændringer i vores tjeneste;

0.3. for at give dig mulighed for at deltage i interaktive funktioner i vores tjeneste, når du vælger at gøre det;

0.4. til at yde kundesupport;

0.5. at indsamle analyser eller værdifulde oplysninger, så vi kan forbedre vores service;

0.6. at overvåge brugen af vores tjeneste;

0.7. at opdage, forebygge og løse tekniske problemer;

0.8. at opfylde ethvert andet formål, som du giver dem til;

0.9. til at udføre vores forpligtelser og håndhæve vores rettigheder i henhold til eventuelle kontrakter indgået mellem dig og os, herunder til fakturering og opkrævning;

0.10. at give dig meddelelser om din konto og/eller dit abonnement, herunder meddelelser om udløb og fornyelse, e-mail-instruktioner osv;

0.11. at give dig nyheder, særlige tilbud og generelle oplysninger om andre varer, tjenester og begivenheder, som vi tilbyder, og som svarer til dem, du allerede har købt eller forespurgt om, medmindre du har valgt ikke at modtage sådanne oplysninger;

0.12. på enhver anden måde, vi måtte beskrive, når du giver oplysningerne;

0.13. til ethvert andet formål med dit samtykke.

6. Opbevaring af data

Vi opbevarer kun dine persondata, så længe det er nødvendigt til de formål, der er beskrevet i denne fortrolighedspolitik. Vi vil opbevare og bruge dine persondata i det omfang, det er nødvendigt for at overholde vores juridiske forpligtelser (for eksempel hvis vi er forpligtet til at opbevare dine data for at overholde gældende love), løse tvister og håndhæve vores juridiske aftaler og politikker.

Vi vil også opbevare brugsdata til interne analyseformål. Brugsdata opbevares generelt i en kortere periode, undtagen når disse data bruges til at styrke sikkerheden eller forbedre funktionaliteten af vores tjeneste, eller vi er juridisk forpligtet til at opbevare disse data i længere tid.

7. Overførsel af data

Dine oplysninger, herunder personoplysninger, kan blive overført til - og vedligeholdt på - computere, der er placeret uden for din stat, provins, land eller anden statslig jurisdiktion, hvor databeskyttelseslovene kan være forskellige fra dem i din jurisdiktion.

Hvis du befinder dig uden for USA og vælger at give os oplysninger, skal du være opmærksom på, at vi overfører data, herunder personoplysninger, til USA og behandler dem der.

Dit samtykke til denne fortrolighedspolitik efterfulgt af din indsendelse af sådanne oplysninger repræsenterer dit samtykke til denne overførsel.

shaargoltd vil tage alle de skridt, der med rimelighed er nødvendige for at sikre, at dine data behandles sikkert og i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik, og ingen overførsel af dine personlige data vil finde sted til en organisation eller et land, medmindre der er tilstrækkelige kontroller på plads, herunder sikkerheden af dine data og andre personlige oplysninger.

8. Offentliggørelse af data

Vi kan videregive personlige oplysninger, som vi indsamler, eller som du giver os:

0.1. Videregivelse til retshåndhævelse.

Under visse omstændigheder kan vi være forpligtet til at videregive dine persondata, hvis det kræves ved lov eller som svar på gyldige anmodninger fra offentlige myndigheder.

0.2. Forretningstransaktion.

Hvis vi eller vores datterselskaber er involveret i en fusion, opkøb eller salg af aktiver, kan dine persondata blive overført.

0.3. Andre tilfælde. Vi kan også videregive dine oplysninger:

0.3.1. til vores datterselskaber og associerede selskaber;

0.3.2. til entreprenører, tjenesteudbydere og andre tredjeparter, som vi bruger til at støtte vores virksomhed;

0.3.3. for at opfylde det formål, som du giver dem til;

0.3.4. med det formål at inkludere din virksomheds logo på vores hjemmeside;

0.3.5. til ethvert andet formål, der oplyses af os, når du giver oplysningerne;

0.3.6. med dit samtykke i alle andre tilfælde;

0.3.7. hvis vi mener, at offentliggørelse er nødvendig eller passende for at beskytte virksomhedens, vores kunders eller andres rettigheder, ejendom eller sikkerhed.

9. Sikkerhed af data

Sikkerheden af dine data er vigtig for os, men husk, at ingen metode til transmission over internettet eller metode til elektronisk lagring er 100% sikker. Selvom vi bestræber os på at bruge kommercielt acceptable midler til at beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere deres absolutte sikkerhed.

10. Dine databeskyttelsesrettigheder i henhold til den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR)

Hvis du er bosiddende i Den Europæiske Union (EU) og Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), har du visse databeskyttelsesrettigheder, der er omfattet af GDPR.

Vi tilstræber at tage rimelige skridt til at give dig mulighed for at rette, ændre, slette eller begrænse brugen af dine persondata.

Hvis du ønsker at blive informeret om, hvilke personlige data vi har om dig, og hvis du ønsker, at de skal fjernes fra vores systemer, bedes du sende os en e-mail på info@truehandy.com.

Under visse omstændigheder har du følgende databeskyttelsesrettigheder:

0.1. retten til at få adgang til, opdatere eller slette de oplysninger, vi har om dig;

0.2. retten til berigtigelse. Du har ret til at få dine oplysninger rettet, hvis disse oplysninger er unøjagtige eller ufuldstændige;

0.3. retten til at gøre indsigelse. Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personlige data;

0.4. retten til begrænsning. Du har ret til at anmode om, at vi begrænser behandlingen af dine personlige oplysninger;

0.5. retten til dataportabilitet. Du har ret til at få udleveret en kopi af dine personoplysninger i et struktureret, maskinlæsbart og almindeligt anvendt format;

0.6. retten til at trække samtykke tilbage. Du har også ret til at trække dit samtykke tilbage til enhver tid, hvor vi er afhængige af dit samtykke til at behandle dine personlige oplysninger;

Bemærk, at vi kan bede dig om at bekræfte din identitet, før vi svarer på sådanne anmodninger. Bemærk venligst, at vi muligvis ikke kan levere service uden nogle nødvendige data.

Du har ret til at klage til en databeskyttelsesmyndighed over vores indsamling og brug af dine persondata. For mere information, kontakt venligst din lokale databeskyttelsesmyndighed i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS).

11. Dine databeskyttelsesrettigheder i henhold til California Privacy Protection Act (CalOPPA)

CalOPPA er den første statslige lov i landet, der kræver, at kommercielle hjemmesider og onlinetjenester skal offentliggøre en privatlivspolitik. Lovens rækkevidde strækker sig langt ud over Californien og kræver, at en person eller virksomhed i USA (og muligvis i hele verden), som driver hjemmesider, der indsamler personligt identificerbare oplysninger fra californiske forbrugere, opslår en iøjnefaldende privatlivspolitik på sin hjemmeside med præcis angivelse af de oplysninger, der indsamles, og de personer, som de deles med, og at de overholder denne politik.

I henhold til CalOPPA accepterer vi følgende:

0.1. Brugere kan besøge vores hjemmeside anonymt;

0.2. Linket til vores privatlivspolitik indeholder ordet "Privatliv" og kan nemt findes på hjemmesiden for vores websted;

0.3. Brugere vil blive underrettet om eventuelle ændringer i privatlivspolitikken på vores side om privatlivspolitik;

0.4. Brugere kan ændre deres personlige oplysninger ved at sende os en e-mail på info@truehandy.com.

Vores politik om "Spor ikke"-signaler:

Vi respekterer Do Not Track-signaler og sporer ikke, placerer ikke cookies eller bruger ikke reklamer, når en Do Not Track-browsermekanisme er på plads. Do Not Track er en præference, du kan indstille i din webbrowser for at informere websteder om, at du ikke ønsker at blive sporet.

Du kan aktivere eller deaktivere Do Not Track ved at gå ind på siden Preferences eller Settings i din webbrowser.

12. Dine databeskyttelsesrettigheder i henhold til California Consumer Privacy Act (CCPA)

Hvis du bor i Californien, har du ret til at få at vide, hvilke data vi indsamler om dig, bede om at få slettet dine data og om ikke at sælge (dele) dem. For at udøve dine databeskyttelsesrettigheder kan du fremsætte visse anmodninger og spørge os:

0.1. Hvilke personlige oplysninger vi har om dig. Hvis du fremsætter denne anmodning, vender vi tilbage til dig:

0.0.1. De kategorier af personlige oplysninger, vi har indsamlet om dig.

0.0.2. De kategorier af kilder, hvorfra vi indsamler dine personlige oplysninger.

0.0.3. Det forretningsmæssige eller kommercielle formål med at indsamle eller sælge dine personlige oplysninger.

0.0.4. De kategorier af tredjeparter, som vi deler personlige oplysninger med.

0.0.5. De specifikke personlige oplysninger, vi har indsamlet om dig.

0.0.6. En liste over kategorier af personlige oplysninger, som vi har solgt, sammen med kategorien af enhver anden virksomhed, vi har solgt dem til. Hvis vi ikke har solgt dine personlige oplysninger, vil vi informere dig om det.

0.0.7. En liste over kategorier af personlige oplysninger, som vi har videregivet til et forretningsformål, sammen med kategorien for enhver anden virksomhed, vi har delt dem med.

Bemærk, at du har ret til at bede os om at give dig disse oplysninger op til to gange inden for en rullende tolvmånedersperiode. Når du fremsætter denne anmodning, kan de oplysninger, der gives, være begrænset til de personlige oplysninger, vi har indsamlet om dig i de foregående 12 måneder.

0.2. For at slette dine personlige oplysninger. Hvis du fremsætter denne anmodning, sletter vi de personlige oplysninger, vi har om dig på datoen for din anmodning, fra vores registre og beder eventuelle tjenesteudbydere om at gøre det samme. I nogle tilfælde kan sletning ske gennem afidentificering af oplysningerne. Hvis du vælger at slette dine personlige oplysninger, kan du muligvis ikke bruge visse funktioner, der kræver dine personlige oplysninger for at fungere.

0.3. At stoppe med at sælge dine personlige oplysninger. Vi sælger eller udlejer ikke dine personlige oplysninger til nogen tredjepart til noget formål. Vi sælger ikke dine personlige oplysninger for økonomisk vederlag. Men under visse omstændigheder kan en overførsel af personlige oplysninger til en tredjepart eller inden for vores familie af virksomheder uden økonomisk modydelse betragtes som et "salg" i henhold til californisk lov. Du er den eneste ejer af dine personlige data og kan til enhver tid anmode om videregivelse eller sletning.

Hvis du indsender en anmodning om at stoppe med at sælge dine personlige oplysninger, vil vi stoppe med at foretage sådanne overførsler.

Bemærk venligst, at hvis du beder os om at slette eller stoppe med at sælge dine data, kan det påvirke din oplevelse hos os, og du kan muligvis ikke deltage i visse programmer eller medlemstjenester, som kræver brug af dine personlige oplysninger for at fungere. Men vi vil under ingen omstændigheder diskriminere dig, fordi du udøver dine rettigheder.

For at udøve dine databeskyttelsesrettigheder i Californien, som beskrevet ovenfor, bedes du sende din(e) anmodning(er) via e-mail: info@truehandy.com.

Dine databeskyttelsesrettigheder, som beskrevet ovenfor, er dækket af CCPA, en forkortelse for California Consumer Privacy Act. Hvis du vil vide mere, kan du besøge det officielle California Legislative Information website. CCPA trådte i kraft den 01.01.2020.

13. Tjenesteudbydere

Vi kan ansætte tredjepartsvirksomheder og enkeltpersoner til at lette vores service ("Tjenesteudbydere"), levere service på vores vegne, udføre servicerelaterede tjenester eller hjælpe os med at analysere, hvordan vores service bruges.

Disse tredjeparter har kun adgang til dine persondata for at udføre disse opgaver på vores vegne og er forpligtet til ikke at videregive eller bruge dem til andre formål.

14. Analyse

Vi kan bruge tredjeparts tjenesteudbydere til at overvåge og analysere brugen af vores tjeneste.

15. CI/CD-værktøjer

Vi kan bruge tredjeparts tjenesteudbydere til at automatisere udviklingsprocessen for vores tjeneste.

16. Adfærdsbaseret remarketing

Vi kan bruge remarketingtjenester til at annoncere på tredjepartswebsteder til dig, efter at du har besøgt vores tjeneste. Vi og vores tredjepartsleverandører bruger cookies til at informere, optimere og vise annoncer baseret på dine tidligere besøg i vores tjeneste.

17. Betalinger

Vi kan levere betalte produkter og/eller tjenester inden for tjenesten. I så fald bruger vi tredjeparts tjenester til betalingsbehandling (f.eks. betalingsprocessorer).

Vi gemmer eller indsamler ikke dine betalingskortoplysninger. Disse oplysninger gives direkte til vores tredjeparts betalingsbehandlere, hvis brug af dine personlige oplysninger er underlagt deres privatlivspolitik. Disse betalingsbehandlere overholder standarderne i PCI-DSS, som administreres af PCI Security Standards Council, der er en fælles indsats fra mærker som Visa, Mastercard, American Express og Discover. PCI-DSS-kravene er med til at sikre en sikker håndtering af betalingsoplysninger.

18. Links til andre websteder

Vores tjeneste kan indeholde links til andre websteder, der ikke drives af os. Hvis du klikker på et tredjepartslink, vil du blive dirigeret til den pågældende tredjeparts websted. Vi anbefaler på det kraftigste, at du gennemgår privatlivspolitikken for hvert websted, du besøger.

Vi har ingen kontrol over og påtager os intet ansvar for indhold, privatlivspolitikker eller praksis på tredjepartswebsteder eller -tjenester.

For eksempel er den skitserede Privatlivspolitik er blevet lavet ved hjælp af PolicyMaker.ioet gratis værktøj, der hjælper med at skabe juridiske dokumenter af høj kvalitet. PolicyMaker's generator til privatlivspolitik er et brugervenligt værktøj til at skabe en privatlivspolitik for blog, hjemmeside, e-handelsbutik eller mobilapp.

19. Børns privatliv

Vores tjenester er ikke beregnet til brug af børn under 18 år ("Barn" eller "Børn").

Vi indsamler ikke bevidst personligt identificerbare oplysninger fra børn under 18 år. Hvis du bliver opmærksom på, at et barn har givet os personlige data, bedes du kontakte os. Hvis vi bliver opmærksomme på, at vi har indsamlet persondata fra børn uden bekræftelse af forældrenes samtykke, tager vi skridt til at fjerne disse oplysninger fra vores servere.

20. Ændringer til denne privatlivspolitik

Vi kan opdatere vores privatlivspolitik fra tid til anden. Vi giver dig besked om eventuelle ændringer ved at offentliggøre den nye fortrolighedspolitik på denne side.

Vi giver dig besked via e-mail og/eller en fremtrædende meddelelse på vores tjeneste, før ændringen træder i kraft, og opdaterer "ikrafttrædelsesdato" øverst i denne fortrolighedspolitik.

Du rådes til at gennemgå denne fortrolighedspolitik med jævne mellemrum for eventuelle ændringer. Ændringer i denne fortrolighedspolitik træder i kraft, når de offentliggøres på denne side.

21. Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til denne fortrolighedspolitik, bedes du kontakte os via e-mail: info@truehandy.com.

 

da_DKDanish
Vælg venligst dit produkt